Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Тъмносиня вратовръзка с ленти корал 7 см
Тъмносиня вратовръзка с ленти корал 7 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка с ленти корал 7 см

2002210132

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня вратовръзка с ленти корал 7 см и структуриран отпечатък буква, изработена изцяло от полиестер. Удивително дизайнерско решение е да се направи подобна текстура с ярко открояваща се тясна ивица, извезана по диагонал. Такива вратовръзки се носят от абитуриенти, които знаят как искат да изглеждат.

Дори няма нужда да им предлагаме комбинация с конкретен цвят мъжки ризи, защото те сами може да се справят. За тези, които се колебаят ще препоръчаме риза с цвят корал и евентуално тъмносини тиранти. Платът е 100% полиестер, леко релефен и стандартен за такъв тип аксесоари. Лесно се поддържа и глади, може да послужи за ефектен подарък за любимият ви приятел или роднина.

 

Ширина: 7 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.