Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ПАПИЙОНКИ ДО 27.06

Тъмносиня вратовръзка RN19
Тъмносиня вратовръзка RN192
Тъмносиня вратовръзка RN193
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка RN19

1904100250

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня вратовръзка RN19 със сложни сиви мотиви. Релефна текстура от полиестерен плат. Много гладка и фина при допир, което е доказателство за отличното качество на изработка. Към вратовръзката има кърпичка от същия плат, която се слага за декорация в джоба на сакото. Комбинация с мъжки ризи е лесна, както  тъмни така и светли.

Тях може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Само вратовръзката може да носите и в ежедневието, ако работите например в офис. По този начин ще сте забележими сред обществото. Всичко това може да ви опаковаме като подарък и доставим на посочения от вас адрес. Надяваме се, че това наше предложение ще заеме почетно място във вашия гардероб. 

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.