Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Тъмносиня вратовръзка с розови линии PC16
Тъмносиня вратовръзка с розови линии PC162
Тъмносиня вратовръзка с розови линии PC161
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка с розови линии PC16

22021803an

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня вратовръзка с розови линии PC16, фин, деликатен аксесоар от последната ни колекция за този сезон. На пръв поглед семпъл дизайн, който не блести с фигури или бродирани мотиви в текстурата на плата. Редуването на диагоналните цветни ленти е достатъчно условие за да се хареса на тези от вас, които държат да са в крак с модата.

Материята е 100% полиестерна, приятна при допир, с лек релефен оттенък. В този случай имате идеалната възможност да комбинирате този модел на практика със всякакъв цвят мъжки ризи и тъмни костюми. Какъвто и вариант да изберете, вратовръзката ще подхожда на всичко. Тя ще придаде завършеност на визията ви, което ви гарантира сигурен успех на всяко празнично събитие на което вземете участие. В допълнение може да ви подсетим, че този аксесоар е подходящ за подарък.

Ширина: 5.5 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.