Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Вратовръзка с черни ленти и лилави елементи 6 см
Вратовръзка с черни ленти и лилави елементи 6 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка с черни ленти и лилави елементи 6 см

2002210149

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка с черни ленти и лилави елементи 6 см и всичко това на сив базов фон. Такъв тип аксесоари не са за всеки мъж , а само за тези, които искат да изглеждат перфектно на всеки празничен повод. Самата украса от тънки полиестерни нишки в различни оттенъци на лилавия цвят допринасят за тази изчистена визия. Тук са вплетени най-различни фигури, които понякога нямат ясен аналог с действителността.

Твърде футуристично излъчване, което може да се използва по правилният начин за комбиниране например, с лилави мъжки ризи и тъмен панталон, които ще намерите в нашия сайт. Като цяло десенът е леко релефен, не се мачка и лесно се поддържа, и глади. Уникална идея за подарък, която ще ви подготвим в луксозна опаковка.

 

Ширина: 6 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.