Начало Продукти Количка Профил

Вратовръзка с елементи на цветя 6 см
Вратовръзка с елементи на цветя 6 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Премиум вратовръзка с елементи на цветя 6 см

2002210155

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Премиум вратовръзка с елементи на цветя 6 см, превъзходен модел за една елегантна мъжка визия. Това е най-често срещаният фонов цвят при аксесоарите от този тип, защото лесно се открояват всички светли бродерии. Точно такъв е и този случай, защото флоралните мотиви са в светъл цвят бордо. Именно те правят релефният оттенък на вратовръзката.

Плата е 100% полиестер, лесно се глади и поддържа. Правилното решение е да се комбинира този аксесоар с светлосиня мъжка риза и да си сложите евентуално тъмночервени тиранти, при положение, че не носите колан. Изборът в онлайн магазин Виконте Русе е огромен, така че намерете време и си изберете подходящите официални дрехи и аксесоари. Освен това може да ги използвате като идея за подарък към приятел или любим мъж.

 

Ширина: 6 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •