Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Вратовръзка с флорални мотиви пепел от рози 7 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка с флорални мотиви пепел от рози 7.5 см

2002210119

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка с флорални мотиви пепел от рози 7.5 см, прекрасен и стилно издържан модел за специални поводи. Десенът е много мек и приятен при допир, с леко релефна повърхност. Изработена е изцяло от полиестер в тон с последните модни тенденции за такъв тип аксесоари. Мъжката вратовръзка може да я слагате на всички официални поводи, включително и на абитуриентски балове.

Правилната комбинация е с светлосини мъжки ризи и оранжеви тиранти, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Така облечени ще бъдете център на вниманието не само от нежния пол, но и от всички присъстващи на всяко тържествено събитие или празник. Това наше предложение е подходящо за подарък.

 

Ширина: 7.5 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно