Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вратовръзка с кърпичка мента EBI9
Вратовръзка с кърпичка мента EBI91
Вратовръзка с кърпичка мента EBI92
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка с кърпичка мента EBI9

1909080062

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка с кърпичка мента EBI9, от много красив жакардов плат. Подходящи за носене на специални поводи и събития, на които ще бъдете забелязани и оценени по достойнство. Материята е 100% полиестер, приятна при допир с лъщящ оттенък. Жените си падат по стилно облечени мъже, които знаят как да комбинират този комплект аксесоари с официални ризи и панталони.

Тях може да разгледате в нашият сайт и ако имате въпроси с радост ще ви помогнем. Това наше предложение може да послужи като идея за подарък, който ще опаковаме в подходяща кутия. Надяваме се че ще зарадвате любимият ви мъж с нещо красиво и уникално.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.