Вратовръзка с кърпичка пепел от рози EBI8
Вратовръзка с кърпичка пепел от рози EBI81
Вратовръзка с кърпичка пепел от рози EBI82
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Вратовръзка с кърпичка пепел от рози EBI8

1909080057

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Вратовръзка с кърпичка пепел от рози EBI8, уникален комплект за специални поводи и събития. Изключително рядко срещан цвят и десен от ситни квадрати, разделени е тънка черна нишка. Материята е 100% полиестер, леко релефна при допир, която ще внесе празничност и завършен вид във вашата визия.

Истинско произведение на изкуството, което може да се комбинира с всякакъв цвят мъжки ризи и костюми, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Комплектът вратовръзка и кърпичка ще внесе настроение и увереност, където и да присъствате. Интересна идея за подарък, който ще ви подготвим в красива опаковка.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.