Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вратовръзка с кърпичка тъмна мента EBI12
Вратовръзка с кърпичка тъмна мента EBI121
Вратовръзка с кърпичка тъмна мента EBI122
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка с кърпичка тъмна мента EBI12

1909080064

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка с кърпичка тъмна мента EBI12, трико жакард с лъскав оттенък. Десенът представлява геометрична плетка от квадрати, които стоят перфектно на тъмния фон. Материята е леко релефна, същевременно лъскава, ако се вгледате отблизо. Лесно ще се открои както на светли, така и на по-тъмни официални ризи.

И през този сезон ще се акцентира върху подобен вид аксесоари, които явно няма да излязат скоро от мода. Следователно може да ги добавите във вашия гардероб. Ако искате да изненадате приятел, комплекта вратовръзка с кърпичка може да послужи за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.