Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Вратовръзка с кърпичка лилаво и бяло PK6
Вратовръзка с кърпичка лилаво и бяло PK6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка с кърпичка лилаво и бяло PK6

1811290202

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка с кърпичка лилаво и бяло PK6, изтънчен аксесоар за официално облекло. Богато наситен лилав фон, върху който умело са изразени щампи на цветчета. Изключително фина изработка, която може да се оприличи като произведение на изкуството. Правилната комбинация поне според нас е с светло лилава или светло синя официални ризи.

Вратовръзката е предназначена за носене при светски събития, балове и сватби. Изборът на костюм също е много важен в случая. Тук може да ви помогнем със свежи идеи , а може дори да разгледате други модели дрехи в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

  • Състав: 100% полиестер
  • Ширина: 7.0 см;
  • Дължина: 150 см;

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.