Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Вратовръзка оранжево със сини елементи PC2
Вратовръзка оранжево със сини елементи PC21
Вратовръзка оранжево със сини елементи PC22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка оранжево със сини елементи PC2

22021803aa

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка оранжево със сини елементи PC2, разкошен модел, следващ последните модни тенденции. Дизайнът е изключително ефектен, заради добре подредените си геометрични елементи. В тях се забелязват флоралните мотиви в преливащи цветове. Самото съчетание на нюансите е много сполучливо, следователно този аксесоар може да се слага на практика върху всяка риза. 

Материята е изработена изцяло от полиестерен плат, фина и релефна при допир. Така представеният модел може да го използвате както на абитуриентски балове и сватби, така и на по-специални събития. Със сигурност ще изглеждате бляскави и стилни. Вратовръзката е прекрасна идея за подарък към любим за вас човек.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.