Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вратовръзка тъмносиньо със светлосини елементи PC1
Вратовръзка тъмносиньо със светлосини елементи PC
Вратовръзка тъмносиньо със светлосини елементи P
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка тъмносиньо със светлосини елементи PC1

2202180382

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка тъмносиньо със светлосини елементи PC1, прекрасно изглеждащ модел от последната ни колекция за предстоящите абитуриентски празници. Много добро съчетание на цветовете от приятна на допир полиестерна материя. Сигурно ви правят впечатление флоралните мотиви в десена, истинска естетика за очите.  Усещането да носите такъв аксесоар под яката на риза си е истински празник за душата. Дизайнът е много свеж и релефен.

Подобен тип вратовръзки може да слагате както на празнични събития, така и ако искате да изглеждате елегантен на бизнес срещи. Лесно се комбинират с останалото официално облекло. Дори да имате някакви затруднения в това, ние ще окажем необходимото съдействие. Този артикул е подходящ за подарък.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.