Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вратовръзка тъмносиньо с тъмночервено QE1
Вратовръзка тъмносиньо с тъмночервено QE11
Вратовръзка тъмносиньо с тъмночервено QE12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка тъмносиньо с тъмночервено QE1

2202170148

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка тъмносиньо с тъмночервено QE1, прекрасно изглеждащ модел от последната ни колекция за предстоящите абитуриентски празници. Много добра комбинация на нюансите от приятна на допир полиестерна материя. Сигурно ви правят впечатление флоралните мотиви на щампата, истинска естетика за очите.  Усещането да носите такъв аксесоар под яката на риза си е истински празник за душата.

Десенът е стилен и леко релефен. Подобен тип вратовръзки може да слагате както на празнични събития, така и ако искате да изглеждате елегантен на бизнес срещи. Лесно се комбинират с останалото официално облекло. Дори да имате някакви затруднения в това, ние с удоволствие ще ви помогнем със съвет. Този артикул е подходящ за подарък.

Ширина: 7.5 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.