Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вратовръзка тъмносиня светлосини квадратчета PC3
Вратовръзка тъмносиня светлосини квадратчета PC31
Вратовръзка тъмносиня светлосини квадратчета PC32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка тъмносиня светлосини квадратчета PC3

22021803ab

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка тъмносиня светлосини квадратчета PC3, превъзходен аксесоар за всяко празнично събитие. Качествена изработка от 100% полиестерна материя. Дизайнът е подвластен на симетричното разположение на светли елементи върху тъмен фон. По този начин те добре се открояват, за да се постигне обемност на десена. На практика вратовръзката може да се слага върху всякакъв цвят мъжка риза, което е голямо предимство.

Текстурата на плата е гладка и приятна при допир, истинско съвършенство. Това наше предложение може да го използвате като подарък към любим човек за предстоящите абитуриентски празници.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.