Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Елегантна вратовръзка черно с червено SA8
Елегантна вратовръзка черно с червено SA8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантна вратовръзка черно с червено SA8

1810190045

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Елегантна вратовръзка черно с червено SA8, перфектна комбинация от стил и функционалност. Трудно може да се опише с няколко изречения този аксесоар. Все пак тук се акцентира главно върху дизайна и по-специално орнаментите. На черният лъскав фон от полиестер се открояват бели линии, които образуват в широкия край интересна геометрична фигура.

Именно тя е запълнена с червен цвят, което позволява вратовръзката да се съчетае с точно такъв цвят официална риза, която ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Няма нужда да споменаваме, че костюма също може да си изберете тук, както и останалата част от вашето облекло за предстоящия празник.

  • Дължина: 150 см
  • Ширина: 5.5 см
  •   Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.