Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Елегантна вратовръзка черно и цикламено SA11
Елегантна вратовръзка черно и цикламено SA11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантна вратовръзка черно и цикламено SA11

1810190018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Елегантна вратовръзка черно и цикламено SA11, екстравагантен модел за младата ни аудитория. Перфектно съчетание от авангарден дизайн и празничен стайлинг. Чудесно се съчетава с тъмно синя официална риза или подобна в цикламената гама цвят. Тях може да ги изберете от нашия онлайн магазин.

Този тип аксесоар има широко приложение, както за сватба или абитуриентски бал, така и за всекидневна употреба в офиса. Трудно може да се опишат всички детайли в тази вратовръзка. С нея ще изглеждате прекрасно на вашият празник или светско събитие. Идеална е за подарък с луксозна опаковка към любим човек. Добавете я във вашият гардероб и няма да съжалявате.

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.