Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Елегантна вратовръзка черно и цикламено SA7
Елегантна вратовръзка черно и цикламено SA7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантна вратовръзка черно и цикламено SA7

1810190027

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Елегантна вратовръзка черно и цикламено SA7, атрактивен модел за сватба или абитуриентски бал. Акцента тук са четирите тънки ленти, разположени по средата на този бляскав аксесоар. Именно те раздвижват визията и дават възможност за комбиниране с подобен цвят официални мъжки ризи. Материята е от 100% полиестер, която е стандартна за такъв вид модни артикули. Елегантно предложение за вашият специален празник.

Вземете своя подарък или зарадвайте близък човек с тази наистина свежа вратовръзка, която може да поднесете в луксозна опаковка приготвена от нас. Ако разгледате по-подробно нашия онлайн магазин  може да завършите вашата перфектна визия с луксозен костюм от последната ни колекция.

  • Дължина: 152 см
  • Ширина: 5.5 см
  •   Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.