Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Вратовръзка мъжка черно райе с бяло SA3
Вратовръзка мъжка черно райе с бяло SA3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка мъжка черно райе с бяло SA3

1810190032

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка мъжка черно райе с бяло SA3, последен писък на модата. Ако търсите подходяща вратовръзка за вашият костюм, поднесена по елегантен начин, то сте на правилното място. Съчетана с подходящ костюм или с по-небрежно облекло, за постигане на уникална стилна визия. Най-важният елемент към нея е  светло синята официална риза, която може да закупите от нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Материята е изцяло  от полиестер, декорирана с две тънки бели ленти. Ако успеете да направите правилен възел Уиндзор, то успеха ви е гарантиран. Този модел е подходящ за подарък на вашия любим, който може да опаковаме в луксозна кутия.

  • Дължина: 150 см
  • Ширина: 5.5 см
  •   Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.