Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вратовръзка мъжка черно райе с бяло SA4
Вратовръзка мъжка черно райе с бяло SA4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка мъжка черно райе с бяло SA4

1810190035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка мъжка черно райе с бяло SA4, подходяща за подарък на любимия ви мъж. Елегантен модел от последната ни колекция мъжки вратовръзки. Тя е изработена от мек плат, който лесно се връзва и е с модерна ширина. Комбинира се с всякакъв вид светли официални ризи, които ще контрастират на този луксозен аксесоар.

Може лесно да си изберете такива, ако разгледате нашия онлайн магазин Виконте Русе. Бялата лента преминава през средата на вратовръзката и е отчетлив елемент от дизайна и. Гарантираме за качеството на нашия продукт, който е изработен изцяло от полиестер.

  • Дължина: 152 см
  • Ширина: 6 см
  •   Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.