Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Елегантна вратовръзка черно и лилаво райе SA6
Елегантна вратовръзка черно и лилаво райе SA6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантна вратовръзка черно и лилаво райе SA6

1810190026

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Елегантна вратовръзка черно и лилаво райе SA6, модерна със стилен дизайн. Изработена е от мека фина материя изцяло от полиестер, тя е съществена част от класическото официално облекло. На пръв поглед цветовете са стандартни, включително лентата, която преминава през средата на вратовръзката. Поради тази причина комбинирането с светли ризи е строго ограничено.

Тук няма много варианти, освен лилава или синя официална риза. Лесно може да я намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. По същият начин може да процедирате с избора на мъжки костюм или панталон. По този начин веднага ще имате вашата завършена визия, с която ще се явите на празничното събитие. Няма нужда да споменаваме, че този модел е перфектен за подарък.

 

  • Дължина: 152 см
  • Ширина: 5.5 см
  •   Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.