Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Вратовръзка мъжка черно райе с лилаво SA5
Вратовръзка мъжка черно райе с лилаво SA5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка мъжка черно райе с лилаво SA5

1810190034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка мъжка черно райе с лилаво SA5, поднесена в луксозна опаковка. Моделът е декориран с лилави орнаменти, които отличават тази вратовръзка от останалите. Точно поради тази причина, тя се предпочита от по-възрастните господа. Моделът създава идеалния завършек на вашата стройна визия. Подходящ е за подарък заради компактния си вид.

Лесно се комбинира със светли официални ризи в лилаво-синята гама. Материята е лека и удобна за връзване и носене, изработена изцяло полиестер. Всичко това и още много други аксесоари може да намерите в нашия сайт.

 

  • Дължина: 150 см
  • Ширина: 5.5 см
  •   Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.