Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Вратовръзка мъжка черно и сиво SA1
Вратовръзка мъжка черно и сиво SA1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка мъжка черно и сиво SA1

1810190043

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка мъжка черно и сиво SA1, последен детайл във вашата перфектна визия. Изработката е много иновативна, разделена в две коренно различни детайли. Единият е едноцветен черен, а другият е щампован на пчелни клетки в сиво и черно. Ако търсите нещо интересно сте попаднали на точният аксесоар.

 

Тази мъжка вратовръзка може да се съчетае със светло сива или светло синя официална риза, която може да си изберете от нашия онлайн магазин Виконте Русе. Начинът на връзване също е съществена част от крайната ви визия. Може да опитате възел Уиндзор, както е показано на снимката, като зависи кой край ще заметнете първо за да се получи желаният от вас вид. Ако имате желание, ние също може да ви помогнем в тази насока.

 

  • Дължина: 152 см
  • Ширина: 5.5 см
  •   Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.