Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Елегантна вратовръзка лилаво с черно SA13
Елегантна вратовръзка лилаво с черно SA13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантна вратовръзка лилаво с черно SA13

1810190019

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Елегантна вратовръзка лилаво с черно SA13, ефектен завършек за една стилна визия. Изключително атрактивен модел от последната ни колекция. Качествена изработка и съвършен дизайн. През последните няколко сезона се наблюдава тенденция точно на такъв стил вратовръзки, където тя се разделя в два различни акцента.

Единият винаги е основният цвят, а другият е щампа, в която доминира втори цвят. По този начин имате възможност да избирате с какви точно официални ризи ще комбинирате този аксесоари. За да е успешен вашият силует за сватба или абитуриентски бал се нуждаете от стилен костюм, който може да изберете от нашия онлайн магазин Виконте.

  • Дължина 150 см
  • Ширина 5.5 см
  •   Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.