Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Елегантна вратовръзка трицветна SA9
Елегантна вратовръзка трицветна SA9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантна вратовръзка трицветна SA9

1810190029

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Елегантна вратовръзка трицветна SA9, страхотен подарък за вашия любим мъж.  Дизайнът определено е забележителен, заради цветните фигури, които са разположени по геометричен начин, равномерно по цялата дължина. Изтънчен аксесоар за официално облекло изработен изцяло от полиестер. Тук вариантите за комбиниране с официални ризи е голям, особено с цветове, които присъстват на вратовръзката.

Предлагаме ви една чудесна идея за подарък на любимия ви мъж. От друга страна лесно може да изберете още подходящ официален костюм от нашата последна колекция дрехи в сайта Виконте Русе. Бъдете свежи и енергични по всяко време, във офиса или на празник с тази актуална, трицветна вратовръзка.

  • Дължина: 150 см
  • Ширина: 5.5 см
  •   Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.