Начало Продукти Количка Профил

Златиста мъжка вратовръзка 7,5 см
Златиста мъжка вратовръзка 7,5 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Златиста мъжка вратовръзка PK лукс

2002210124

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Златиста мъжка вратовръзка PK лукс, за всички почитатели на арабските текстури. Това са типични украси на техните десени, вплетени флорални мотиви и наситени елементи върху основния цвят. Ако имате богато въображение, на това малко парче плат може да видите всичко до най-малките подробности. И всичко това е направено от 100% полиестерен плат, с релефна основа и мека на допир материя.

Правилната комбинация с мъжки ризи е в тъмносинята гама и при желание от ваша страна да сложите жълти тиранти. По този начин облечени ще привлечете погледите върху вашата стилна мъжка визия. Това е от този тип артикули, които лесно се гладят и поддържат и не излизат от мода дълги години. Освен това е прекрасна идея за подарък с повод или без повод към любимият ви приятел.

 

Ширина: 7,5 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •