Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Златиста мъжка вратовръзка 7,5 см
Златиста мъжка вратовръзка 7,5 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Златиста мъжка вратовръзка PK лукс

2002210124

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Златиста мъжка вратовръзка PK лукс, за всички почитатели на арабските текстури. Това са типични украси на техните десени, вплетени флорални мотиви и наситени елементи върху основния цвят. Ако имате богато въображение, на това малко парче плат може да видите всичко до най-малките подробности. И всичко това е направено от 100% полиестерен плат, с релефна основа и мека на допир материя.

Правилната комбинация с мъжки ризи е в тъмносинята гама и при желание от ваша страна да сложите жълти тиранти. По този начин облечени ще привлечете погледите върху вашата стилна мъжка визия. Това е от този тип артикули, които лесно се гладят и поддържат и не излизат от мода дълги години. Освен това е прекрасна идея за подарък с повод или без повод към любимият ви приятел.

 

Ширина: 7,5 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.