Начало Продукти Количка Профил

Златиста вратовръзка RN16
Златиста вратовръзка RN163
Златиста вратовръзка RN162
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Златиста вратовръзка RN16

1904100253

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Златиста вратовръзка RN16, нестандартен цвят за такъв вид аксесоари, който надяваме се да ви допадне. Ако вече сте избрали вашата мъжка риза и костюм и това наше предложение ви допадне, въобще не се колебайте. Изборът ви е абсолютно правилен , стига това да ви прави щастливи и неотразими на семейния ви празник или тържествено събитие.

Материята е много мека и фина от 100% полиестер. Лесно се слага под яката, стига да сте направили правилния възел. Той зависи от вида на яката.  Текстурата е доста сложна и наситена, затова е трудно да се даде някакво конкретно нейно описание. Като идея само ще споменем, че този артикул е подходящ за подарък, който може да ви приготвим в луксозна опаковка.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •