Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Златиста вратовръзка RN16
Златиста вратовръзка RN162
Златиста вратовръзка RN163
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Златиста вратовръзка RN16

1904100253

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Златиста вратовръзка RN16, нестандартен цвят за такъв вид аксесоари, който надяваме се да ви допадне. Ако вече сте избрали вашата мъжка риза и костюм и това наше предложение ви допадне, въобще не се колебайте. Изборът ви е абсолютно правилен , стига това да ви прави щастливи и неотразими на семейния ви празник или тържествено събитие.

Материята е много мека и фина от 100% полиестер. Лесно се слага под яката, стига да сте направили правилния възел. Той зависи от вида на яката.  Текстурата е доста сложна и наситена, затова е трудно да се даде някакво конкретно нейно описание. Като идея само ще споменем, че този артикул е подходящ за подарък, който може да ви приготвим в луксозна опаковка.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.