Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Златиста вратовръзка RN20
Златиста вратовръзка RN202
Златиста вратовръзка RN203
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Златиста вратовръзка RN20

1904100244

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Златиста вратовръзка RN20, с тъмни мотиви за специални поводи. Подходящ аксесоар за пораснали мъже. Текстурата на плата е много наситена, релефна и поради тази причина може да се комбинира както със светли мъжки ризи, така и с тъмни. Имаме голямо разнообразие от тях в нашия онлайн магазин и ако имате време да го разгледате ще се уверите сами в това твърдение.

Като цяло този модел се харесва от мъжете на средна възраст, защото те залагат на традиционната визия без рискове. Освен това материята, която е 100% полиестер е много приятна при допир, лесно се поддържа и глади. Това наше предложение е подходящо за подарък, така че се възползвайте от тази свежа идея и направете изненада на ваш приятел.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.