Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дамски чадър червен FRN2
Дамски чадър червен FRN21
Дамски чадър червен FRN22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дамски чадър червен FRN2

a803110066

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дамски чадър шарен FRN2, стабилен срещу капризите на времето. Много търсен женски аксесоар, когато навън стане хладно и дъждовно. Нивото на водоустойчивост на полиестерния плат е високо, а металния механизъм е здрав и сигурен. Моделът е с тристепенно автоматично затваряне, което е предпоставка размера да е сравнително малък за да се побере в малкия калъф.

Само така ще заеме полагащото му се място в дамската ви чанта. Диаметърът в разгънато положение е 97 см, добър вариант да скрие по-голямата част от вашето тяло както при дъждовно време, така и от горещите лъчи на слънцето. Това може да бъде елегантен подарък за вас или за близка приятелка, който ще ви доставим на посочения от вас адрес.

 

 

Състав: 80% полиестер и 20% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.