Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дамски чадър черен VK2
Дамски чадър черен VK21
Дамски чадър черен VK22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дамски чадър черен VK2

1409150103

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дамски чадър черен VK2, предпочитан модел от последната ни колекция женски аксесоари. Изключително здрав, водоустойчив, който няма да ви предаде при лошо време. Металният механизъм е тристепенен, което позволява чадъра да сгъва лесно и да придобие малък размер. По този начин лесно влиза в калъфа и следователно в дамската ви чанта също.

Диаметърът в разгънато положение е 100 см., достатъчно широк да покрие вашето тяло, както от дъжд, така и от слънце. Полиестерната материя е плътна и водонепропусклива. Гаранция за качество и много функционалност. Това изделие е подходящо за елегантен подарък, който ще ви приготвим в подходяща опаковка. 

 

 

 

Състав: 80% полиестер и 20% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.