Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дамски чадър цветен VK1
Дамски чадър цветен VK11
Дамски чадър цветен VK12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дамски чадър лилав VK1

1801060020

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дамски чадър лилав VK1, лек и компактен за носене. Може да се сложи в дамска чанта с пригодено място за целта. Този женски аксесоар подхожда на всякакъв вид връхни дрехи и предпазва тялото ви от лошите метеорологични условия.  Диаметърът при отворено положение е 95 см. Лесно се отваря и затваря благодарение на механизъм, който се управлява от копче. Разпъването на чадърът става на три секции, които са метални и здраво захванати към полиестерния плат.

Дръжката е гладка и удобна за носене, която няма да натоварва китката ви при продължително стоене под дъжда. Дамският чадър е стабилен при средно силен вятър и може да се използва през зимата. Добър вариант е за подарък към любимата жена, който може да ви доставим на посочения от вас адрес.

 

Състав: 90% полиестер и 10% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.