Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дамски чадър розов LA804
Дамски чадър розов LA8041
Дамски чадър розов LA8042
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дамски чадър розов LA804

a803110063

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дамски чадър розов LA804, най-продавания модел през последните няколко сезони. Материята е плътна от полиестер, с много добри експлоатационни свойства. Диаметърът при отворено положение е 102 см., малко над стандарта за такъв тип аксесоари. Цветовете са много свежи и ще подхождат на всякакъв дрес код.

Дръжката е гладка, цветна в тон с останалите елементи на чадъра. Механизмът на сгъване и разгъване е сигурен и здрав. Няма да ви подведе при силен вятър и дъжд и тялото ви ще остане сухо. Размерите в прибрано положение са компактни, следователно може да се събере във всяка дамска чанта. Това наше предложение е подходящо за стилен подарък към любим за вас човек. 

 

 

Състав: 80% полиестер и 20% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.