Дамски чадър шарен FRN1
Дамски чадър шарен FRN12
Дамски чадър шарен FRN11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дамски чадър розов FRN1

1803110066

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Дамски чадър розов FRN1, елегантен и много удобен за носене. Практичен аксесоар, който може да ви спаси при дъждовно време. Може да се сложи във всяка дамска чанта, лесно се сгъва и разгъва, защото механизма е здрав и качествен. Металните спици са здраво захванати за цветния полиестерен плат.

Благодарение на тристепенното сгъване, лесно влиза в компактния калъф. Дръжката е гладка, изработена специално за женската китка. По този начин чадърът може да се носи продължително време, без ръката да се уморява. Здрав и устойчив при вятър, дори през зимата. Платът е водоустойчив, но също спира и слънчевите лъчи през лятото. С други думи е многофункционален и ще ви е верен приятел срещу капризите на времето. Подходящ е за подарък.

 

Състав: 80% полиестер и 20% метал

 

 

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.