Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дамски чадър син LA804
Дамски чадър син LA8041
Дамски чадър син LA8042
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дамски чадър син LA804

1803110063

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дамски чадър син LA804, елегантен и многофункционален модел. Диаметърът при разгънато положение е 99 см., достатъчно да запази суха всяка жена, което дръзне да излезе навън при дъждовно време. Материята е полиестерна, плътна и непромокаема. Отлично закрепена за металната конструкция на механизма.

Автоматичното сгъване и разгъване е стандартно тристепенно. Дръжката е гладка, с интересна шарка, подхождаща на цветовете на плата. Много стилен и красив аксесоар, който може да послужи за подарък към любим човек. Размерите при сгънато положение са малки и лесно може да се сложи във всяка дамска чанта. Някои дами дори предпочитат да го носят през лятото срещу силните слънчеви лъчи.

 

 

Състав: 80% полиестер и 20% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.