Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дамски шал пепел от рози и розово VK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дамски шал пепел от рози и розово VK2

1910250031

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дамски шал пепел от рози и розово VK2, изключително харесван аксесоар за зимните месеци. Материята е много качествена и мека, комбинация от вълна и памук. Може да се слага над или под връхна дреха и много добре се комбинира с черни дамски ръкавици.

Всичко това може да разгледате в нашия онлайн магазин. Конкретно този шал е много търсен сред дамите на средна и зряла възраст. Дава завършеност и чар на женската фигура. Експериментирайте с нашите предложения и направете стилен подарък на вашата любима половинка.

 

Състав: 30% вълна и 70% памук

Дължина: 192 см

Ширина: 70 см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.