Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дамски шал пепел от рози и синьо VK3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дамски шал от мека вълна син с червено VK3

1910250034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дамски шал от мека вълна син с червено VK3, за една перфектна визия и красив аутфит. Изработен е от нежни памучни  и топли вълнени материи, които допълват откритите части на жената. Много добро предложение за вас жени, които искате да сте модерни на улицата в града или в планината.

Със сигурност ще останете забелязани от силния пол, особено ако успеете да направите подходящата комбинация с дамски ръкавици и друга връхна дреха. Изразете вашите виждания и настроения в модата чрез този наистина красив шал за да получите полагащите ви се комплименти. Изделието е подходящо за подарък, който ще ви опаковаме в подходяща кутия.


Състав: 30% вълна и 70% памук


Дължина: 192 см


Ширина: 70 см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.