Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вълнен дамски шал в есенни тонове VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вълнен дамски шал в есенни тонове VK1

1910250039

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вълнен дамски шал в есенни тонове VK1, прекрасен аксесоар за есенно-зимния период. Изключително търсен модел от последната ни колекция. Предназначен е за всички възрасти, без значение на телосложението. Изработен е от вълна и вискоза в отношение едно към три. Може да се носи както в градски условия, така и на излет в планината.

Дамите предпочитат да се слага над яке или палто, за да пази деликатните части на женското тяло от вятър и влага. Лесно се комбинира с други аксесоари в това число дамски ръкавици и шапки, които може да разгледате в нашия онлайн магазин. Идеален повод за подарък към любимата ви половинка.

 

Състав: 30% вълна и 70 % вискоза

 

Дължина: 192 см

 

Ширина: 70 см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.