Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Церемониален мъжки костюм големи размери MMI36
Церемониален мъжки костюм големи размери MMI35
Церемониален мъжки костюм големи размери MMI34
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Церемониален мъжки костюм големи размери MMI3696

2204190067

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

 

 


Информация на Продукта

Церемониален мъжки костюм големи размери MMI3696, качествена изработка,  с вкус и изисканост до последния детайл. Материята е жакартова от вискоза и пресована вълна в отношение  ¼ , приятна при допир с леко разтеглива структура. Прави впечатление дизайнът и по-точно иновативният ревер, който няма как да не го забележите. Именно това двупластово решение се харесва най-много от мъжете.

Джобовете са добре внедрени в плата, и само иновативните капачета подсказват, че те съществуват. Кройката е приятно вталена, с подчертани рамене и издължени ръкави. Закопчаването е с две контрастни копчета.  В долната си част ръбовете на сакото са заоблени, според последните модни тенденции. С този красив костюм може спокойно да се появите на всяко празнично събитие.

Състав:80% вълна и 20% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.