Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен мъжки костюм големи размери VK55
Черен мъжки костюм големи размери VK552
Черен мъжки костюм големи размери VK551
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки костюм големи размери VK55

2012160083

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен мъжки костюм големи размери VK55, прекрасно изглеждащ модел за празнични поводи и събития. Изработен е от мека и приятна при допир материя, специално подбрана за този тип облекло. Изчистен дизайн и леко вталена кройка са само част от екстрите, които ви представяме. Костюмът е много качествен и ефектен, водещ се по формите на мъжкото тяло.

Долните два джоба са покрити с капачета, а горният е по-скоро декоративен и е предназначен евентуално за кърпичка. Закопчаването е едноредово с две големи, тъмни копчета, а краищата на сакото са леко заоблени.Подчертаването на раменете и издължените ръкави са финалния облик на костюма.

Състав:80% вълна и 20% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.