Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Официален костюм големи размери MMI3
Официален костюм големи размери MMI31
Официален костюм големи размери MMI32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официален костюм големи размери MMI3

2204190038

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Официален костюм големи размери MMI3, елегантен модел за всички празнични поводи и събития. Дизайнът на пръв поглед е изчистен, с два долни джоба покрити с капачета и горен такъв декоративен за кърпичка. Кройката е леко вталена, която се подчертава, когато сакото е закопчано с двете копчета. Реверът е скосен, като в горната по-широка част върху шлица е пришито декоративно копче.

Раменете са стилно подчертани, а дължината на ръкавите е съобразена с размера на дрехата. В долната си част сакото има два заоблени края, каквато е тенденцията през последните няколко години за такъв тип облекла. Материята е много приятна при допир. Съставена е от пресована вълна и вискоза в отношение 4/1. Много качествена изработка, която ви гарантира дълготрайна употреба.

Състав:80% вълна и 20% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.