Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносин мъжки костюм големи размери MMI 5738
Тъмносин мъжки костюм големи размери MMI 57381
Тъмносин мъжки костюм големи размери MMI 57382
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносин мъжки костюм големи размери MMI 5738

2204190042

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносин мъжки костюм големи размери MMI 5738, удобна и леко вталена кройка, с която ще се чувствате прекрасно на всяко празнично събитие. По този начин се подчертава вашата мъжествена визия и ще привличате погледите на околните.

Дизайнът е изчистен, без излични декорации, с изключение на малкото копче пришито в горната част на ревера. В долният край сакото е със заоблени краища, които придават до известна степен оригиналност на дрехата. Раменете са подчертани, а ръкавите са с дължина, пропорционална на даденият размер сако. Много качествена изработка от вискоза и пресована вълна.

Състав:80% вълна и 20% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.