Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Голям размер мъжки обувки черни RB1
Голям размер мъжки обувки черни RB11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Голям размер мъжки обувки черни RB1

2002180123

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Голям размер мъжки обувки черни RB1, меки, леки и удобни за носене, изработени от 100% естествена кожа. Подметката е гъвкава и лека, което е гаранция за високото качество на изработка при продължително и носене. Специално този модел може да се носи както в ежедневието, ако работите в офис например, така и на специални тържества. Отличителен белег за това е ниският ток и липсата на допълнителни орнаменти по кожата.

От двете страни минават два паралелни ситни шевове, които подсилват конструкцията на модела. Друг интересен детайл, който подсказва, че са за важни събития, това е заострянето на обувката отпред. Лесно се комбинират с мъжки ризи, панталони и мъжки колани, стига да са от правилният цвят. А кой е той само вие решавате, ние може да помогнем със съвет при желание от ваша страна.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно