Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 07.07

Мъжки обувки гигант черни FA141
Мъжки обувки гигант черни FA1411
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Голям размер мъжки обувки FA141

2003030008

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки обувки гигант черни FA141, перфектни за официални поводи.  Произведени са от висококачествена естествена кожа, гарантирано удобни с изящна визия. Подметката е тънка и гъвкава, каквато всъщност трябва да бъде за такъв тип артикули. Изработена е от износоустойчив гьон и два сантиметра ток. Обувките са леки и удобни за носене.

От двете страни минават идентични здрави шевове, които подсилват кожата и гарантират добрата и визия. Отговарят на съвременните изисквания за качество. Както знаете черният цвят е универсален и поради тази причина лесно се комбинира всички панталони и мъжки колани, стига да се харесвате по този начин облечени. Ако имате желание може да разгледате нашият онлайн магазин и да направите правилните съчетания костюми с официални обувки.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.