Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ПАПИЙОНКИ ДО 27.06

Преходно мъжко яке свободна кройка MGV81
Преходно мъжко яке свободна кройка MGV811
Преходно мъжко яке свободна кройка MGV812
Преходно мъжко яке свободна кройка MGV813
Преходно мъжко яке свободна кройка MGV814
Преходно мъжко яке свободна кройка MGV81
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Преходно мъжко яке гигант MGV81

2102270024

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Преходно мъжко яке свободна кройка MGV81, бежово в големи размери. Подчертава линията на тялото, дори ако то не е толкова атлетично. Дължината на модела е малко под талията, като в долната си част завършва с широка ластична лента. Тя фиксира якето около таза, без да нарушава свободата на движенията. Моделът разполага с два долни, напречни джоба и горни два над нивото на гърдите.

Всички те се затварят с тъмнисиви метални ципове. Около тях са оформени атрактивни, подсилващи шевове. Закопчаването е по цялата дължина, като прави впечатление, че яката е вдигната и украсена отзад с плетен елемент. От друга страна ръкавите също завършват по подобен начин, пристягайки леко китките на ръцете. Мъжкото яке е изработено от тънък памук и полиестер от най-високо качество.

Състав: 70% памук и 30% полиестер

Хастар: 100% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.