Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ПАПИЙОНКИ ДО 27.06

Спортно ежедневно яке тъмносиньо MGV81
Спортно ежедневно яке тъмносиньо MGV811
Спортно ежедневно яке тъмносиньо MGV812
Спортно ежедневно яке тъмносиньо MGV813
Спортно ежедневно яке тъмносиньо MGV814
Спортно ежедневно макси яке тъмносиньо MGV81
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортно ежедневно макси яке тъмносиньо MGV81

2102270029

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Спортно ежедневно яке тъмносиньо MGV81, леко и практично в големи размери. Удобно за носене, оставящо свободните движения на тялото. Разполага с две двойки джобове. Долните са напречни, изнесени леко навътре, а горните са надлъжни над нивото на гърдите. Затворени са със светлосин цип, който добре се откроява на основния син цвят. Закопчаването е по цялата дължина и завършва с широка вдигната яка. Тя е декорирана отзад с плетена сива лента.

По същия начин е подходено при ръкавите. Друга характерна особеност на кройката са двата успоредни тегела тръгващи от яката, минаващи през рамото, за да завършат в областта на китките. Отвътре подплатата е вискоза, стандартен вариант за такъв тип облекла. Качеството на изработка е изключително добро, като материята е от памук и полиестер.

Състав: 70% памук и 30% полиестер

Хастар: 100% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.