Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Бяла мъжка риза гигант NO402
Бяла мъжка риза гигант NO4021
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла мъжка риза гигант NO402

1910090012

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла мъжка риза гигант NO402, официална за специални поводи или за работа в офис. Луксозно изпълнение, един от най-добрите ни модели от последната ни селекция. Ще се чувствате удобно и уверено с нея, стига да сте избрали правилният размер. Предназначена е за мъже с по-едро телосложение или нестандартни форми на тялото. Материята е съставена от памук и полиестер в отношение четири към едно.

Лесно се пере и глади при по-ниска температура и не се свива след многократна употреба. На нивото на гърдите има по-скоро декоративен джоб, в който може да сложите евентуално кърпичка. Закопчаването е по цялата дължина със бели, малки копчета, какъвто е стандарта за такъв вид облекла. Мъжката риза гигант се комбинира лесно с тъмни панталони и обувки, които може да намерите в онлайн магазин Виконте Русе.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.