Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка официална риза с черна яка BI1
Мъжка официална риза с черна яка BI1
Мъжка официална риза с черна яка BI1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла риза къс ръкав с черна яка BI1

2003220410

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла риза къс ръкав с черна яка BI1 е класическа риза в черно и бяло.  Допълнително акцента пада върху иновативната яка, която е двойна и завършва с копчета.

Притежава и удобен джоб на нивото на гърдите, който е едва забележим. Лесно се комбинира с всякакъв цвят официални мъжки панталони, като препоръката ни е да не слагате вратовръзка или папионка върху нея. Всичко това и още много други аксесоари може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

  • Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.