Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Червена официална макси риза NO4081
Червена официална макси риза NO40811
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена официална макси риза NO402

1904300053

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Червена официална макси риза NO402, яркочервена, запомняща се, за смелите и предизвикателни мъже. Конкретно този модел е един от най-търсените в нашата най-нова колекция за сезона. Въпреки, че не блести с излишни декорации, освен джоба нивото на гърдите, тази мъжка риза може без проблем да привлече погледите на околните. Ако успеете да я комбинирате с подходящият панталон и вратовръзка, ще изглеждате превъзходно на всяко светско събитие или празник.

От друга страна кройката е достатъчно свободна за да се чувствате комфортно през цялото време докато е на вас. Закопчаването е стандартно по цялата дължина с малки, лъскави, червени копчета. В крайна сметка е важен размера, който в случая е макси. Следователно е за тези господа с по-голямо телосложение, които трудно си намират подходящите за тях дрехи и аксесоари към тях.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.