Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Елегантна макси риза цвят тъмнолилав NO405
Елегантна макси риза цвят тъмнолилав NO4051
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантна макси риза цвят тъмнолилав NO402

1802210158

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Елегантна макси риза цвят тъмнолилав NO402, много стилна за специални поводи. Материята е памучна с малък процент полиестер, който придава контрастен блясък, ако се избере правилният мъжки панталон. Свободната кройка и изчистения дизайн дават възможност на тялото да се чувства свободно в движенията си. Съдейки по размерите на моделът става ясно, че е предназначена за господата с нестандартни форми на тялото.

Правилната големина ще ви даде необходимото предимство при комбинирането с останалите дрехи и аксесоари. Цветът е рядко срещан за такъв тип дрехи, което му дава предимство да сте различни от останалите. Носете тази макси риза на работа в офиса или там където изискват такава визия. Закопчаването е стандартно по цялата дължина с прозрачно лилави копчета. Допълнете празничният си гардероб с тази наистина стилна едноцветна риза дълъг ръкав.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.