Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Лилава мъжка риза гигант NO4023
Лилава мъжка риза гигант NO4024
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лилава мъжка риза гигант NO402

1911260128

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Лилава мъжка риза гигант NO402, идеалният избор за изграждане на официален стайлинг. Изчистен дизайн без абсолютно никакви декорации освен джоба на нивото на гърдите. Кройката при това е свободна, което е голямо предимство, що се касае до движенията на тялото. Материята е комбинация от памук и полиестер, което се е превърнало в стандарт за такъв тип дрехи. Лесно се пере и глади и не нарушава цялостните свойства на плата.

Мъжката риза може да я носите запасана в панталона или извън него, в зависимост от ситуацията, в която се намирате. Тъй като ризата е едноцветна с дълъг ръкав, тогава спокойно може да сложите под яката вратовръзка, ако сте на по-специално светско събитие. Както изглежда акцента тук е големината на модела, а той е предназначен за хора с по-големи размери тела. Бъдете смели в изборът си на облекло и си създайте свой стил на обличане.

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.