Мъжка риза цвят мента гигант BA64054
Мъжка риза цвят мента гигант BA64055
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка риза цвят мента гигант BA6405

1904090121

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка риза цвят мента гигант BA6405, прекрасен модел за горещите летни месеци. Много сполучливо попадение от последната ни серия облекла за сезона. Десенът е много приятен при допир, почти изцяло от памучна материя. Принтът е оригинален, като акцента се пада върху ситните квадрати и двата малки, декоративни джоба на нивото на гърдите. Закопчаването е по цялата дължина и завършва в горната си част със стилна спортна яка.

Платът е много качествен, лесно се пере и глади, без да губи своите свойства (не се разтяга). Комбинацията с официални панталони или дънки е за предпочитане, за да се запази стройната визия на мъжа. Ако се вгледате по-внимателно ще забележите, че размерите са макси, следователно е за хора с по-широко телосложение. Кройката на ризата е по-свободна, което ще облекчи вашите движения, стига да изберете правилния размер.

 

Състав: 97% памук и 3% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.